Home » , , » *Chatting*

*Chatting*




CRIIIITane Paijo lagi ning warnet njuk chattingan karo cah wedhok sing jenenge Paijem.

Paijo : Aduh Dik... poto mu ayu teniiiiiiiin... persis koyok Aura Kasih... marake ati ku rontok,
muehehee....

Paijem : (mesem siseh)

Paijo : Iku asli opo sotoshop Dik...???

Paijem : Asli lah mas.... sorry lah yaaau,,, ora lepel sotoshop'an!!!

Paijo : Opo kae yo dik sing lagi ngetren, kamera 360..??!

Paijem : Hooooeeekk... opo meneh kui mas, Ora lepel bingiiiiitt..!!!

Paijo : Umpomo aku duwe pacar koyok kowe, bakal tak adolke Prapatan gawe ngrabi pean Dik...
ahihihii......

Paijem : Hmmmm....
eekh mas, poto GENK mu jebul ugo ganteng ganteng yo...

Paijo : Biasa wae kok dik... iku ugo poto asli...

Paijem : Pojok paling kiwo mas... mirip Ariel Noah...

Paijo : (mbenake krah)

Paijem : Wuuuihhhh... nomer 2 seko kiwo mas, mirip banget karo Pasha Ungu

Paijo : (mlintir brengos)

Paijem : Pojok paling tengen mas... mirip Al Ghojali...

Paijo : (mbenerke untu)

Paijem : Nomer 2 seko tengen mas.... ckckckckk.... mirip bingiiiiiitt karo Vino G Bastian...
xixixixixii.....

Paijo : (jungkatan)

Paijem : Aduuuh masss.... sing paling tengah....
ahihihiii.....
persis banget karo Raffi Ahmad

Paijo : (ngukur brewok)

Paijem : Ngomong ngomong kowe sing sebelah endi mas...???
Paijo : Anu Dik.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"AKU SING MOTO....!!!"

Paijem : *Gubrraaaakkk @#%*/-()(+-/*&%%#@&*/
Share this article :

Poskan Komentar