Home » , , » Banyolan Jowo - Paijo 18++

Banyolan Jowo - Paijo 18++

http://coretanekodeby.files.wordpress.com/2011/10/ayo-ngguyu.jpgIki crito 18++..
tulung ojo ditiru kelakuane Paijo karo Paijem nang crito iki..

Saknaliko malem minggu kuwi Paijo lagi pacaran karo Paijem neng kebon sing peteng adoh seko pomahan..
ckckck....

Paijem : aduh maaas...
Alon-alon to...
(karo nyengir)

Paijo : santai ae dek..
Nek urusan iki,. mas Paijo wes pengalaman,.
Muehehe...

Paijem : iiihh... Mas Joe nakal...
xixixi....
(karo njiwit Paijo)

Paijo : kene gantian mas sing nduwur dek..

Paijem : iyo mas..

Paijo : lunyu temen yo dek,,??

Paijem : mulakno ojo kesusu mas..
Kuwi lho, kringetmu akeh mas..

Paijo : iyo dek.. Ora popo.. Tapi..
Awakmu kok wani koyo ngene iki opo ora wedi dek??

Paijem : sakjane aku wedi mas..
Nek konangan wong tuwaku, aku iso dipecat dadi anak mas..
Hiks..... Hiks......
(mewek)

Paijo : cup.. cup....
Ojo nangis to dek...
Kan ono mas Paijo neng kene..

Paijem : iyo mas..

Paijo : ..umpomo ono opo-opo..

Paijem : iyo,,,,,?

Paijo : aku bakal tanggung jawab..

Paijem : tenan yo mas..??

Paijo : iyo dek....
Aku kan sayang karo dek Jem,.

Paijem : aku yo sayang karo kowe mas..

Paijo : hehehehehe....
Trus iki arep dilanjut po ora dek,,??

Paijem : dilanjut ae mas..
Mumpung sepi.. ra ono wong lewat..
xixixixi....

Paijo : wow.....
Iki gede bunder opo sih,,??
Jal tak emute....
Muahahaha..!!

Paijem : aaahhhhhh......
Mas Joe kesuen..!!
Cepet tow..
Ben ndang rampung iki....
Ayo tow.......

Paijo : yo wes.. Ayo ndang....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...diwadahi karung PELEM-E kuwi dek..
selak konangan sing nduwe kebon..!!

Paijem : tapi mas...???

Paijo : opo maneh dek,,??

Paijem : kiro-kiro sing moco iki podho kapusan po ora yo,,,??

Paijo : mugo-mugo ora dek..
Paling yo muni-muni neng komen...
gkgkgkgkgkgk.....
Share this article :

Poskan Komentar