Home » , , » BOROS

BOROS

http://magelangimages.files.wordpress.com/2011/01/img_9908.jpgCRITane Paijo nduwe
bapak seng criwis jenenge Joyo.

Bengi kuwi Paijo diomongi bapake.

Joyo : le,,,
nyetel radio ojo banter-banter le...
boros battre..!

Paijo : iyo pak...!

**Paijo mateni radione, terus ning pawon arep mangan .

Joyo : le,,,
mangane sitik ae le...
pari regane larang...
boros beras..!!

Paijo : iyo pak ...!!

**Paijo langsung gak nafsu mangan, terus metu sedelok ning teras omahe.

Joyo : le,,,
ojo suwe suwe ning njobo omah le,,
masuk angin mengko...
boros obat..!!

**Paijo ngelus dodo, terus mlebu kamar.
Amargo hawane panas, Paijo nguripke kipas angin .

Joyo : le,,,
ojo suwe-suwe nguripke kipas angin le,,
bayar listrike mengko larang...
boros listrik..!!

Paijo : iyo,,iyo pak.!
( mulai gregeten)

Joyo : le,,,
awake bapak gatel kabeh le,,
tulung tukokne obat nyamuk ning warunge yu Paijem..!!

Paijo : iyo pak..!!

**Paijo terus mangkat ning warung, let sedelok wis tekan omahe maneh.

Joyo : le,,,
wes muleh soko warung le...
tulung bapak mu iki gawekno kopi...
ora usah legi-legi...
boros gulo..!!

Paijo : iyo pak.. .
Rewel ae,,
(mbatin)

**Let sedelok Paijo nggowo wedang kopi,
njur diwenehke Joyo bapake.

Joyo : #srutrruuuupppp.....
aahhhh.....
tumben seger le wedang gawenanmu,,,?

Paijo : ah ,mosok pak,,?
(karo mijeti sikile Joyo)

Joyo : iyo le...,
lho..ngomong-ngomong obat nyamuk sing kowe tuku soko warung mau nengndi,,,?

Paijo : .......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WIS TAK CAMPUR NING WEDHANG KOPI,
BEN BAPAK ORA KAKEAN OMONG...
URIP SUWI-SUWI BOROS NYOWO,,!!!
Share this article :

Poskan Komentar