Home » » Obrolan Khas Suroboyoan "COK"

Obrolan Khas Suroboyoan "COK"

ala SUROBOYOan COK

*nang warkop*

- Tarjo : *bengok2* pri... supri !

+ Supri : onok opo su ?

- Tarjo : aku pesen banyu putih !

+ Supri : loh dungaren mek pesen banyu putih ?

- Tarjo : yo maksud'e engkok banyu putihe kek'ono gulo karo kopi sisan pri !

+ Supri : Gatelisasi,, garek ngomong pesen kopi ae atek ngomong pesen banyu putih !

- Tarjo : wes koen ojok ngomong ae, cepetan ndang gawekno su !

+ Supri : sek entenono 3 jam engkas !

- Tarjo : koen iku nggawe kopi opo katene luar kota, cek suwene COK 3 jam ?

Gak suwe akhire Paimo teko karo keringete gobyos kabeh, koyok mbari kejar2an karo asu !

+ Paimo : *mbengok* pri... aku pesen banyu putih pri !

- Supri : oke mo !

+ Paimo : ojok lali kek'ono gulo, teh karo es batu sisan pri !

- Supri : *mbatin* oh JANCOK, wedus albino cangkeme podo ae koyok cacak'e Tarjo !

Akhire Paimo cangkruk karo Tarjo !

- Tarjo : heee salep borok, mbari teko endi koen kok kemringet ngunu ?

+ Paimo : aku mbari dikejar bakul pentol jo !

- Tarjo : *penasaran* lah kok isok dikejar bakul pentol, emange koen mbari lapo ?

+ Paimo : aku mau katene tuku pentol tapi gak sengojo nyenggol saos, akhire saos'e numplek nang dandang kabeh !
terus bakul'e jalok ganti rugi, yowes langsung mlayu aku jo !

- Tarjo : Gatelisasi koen iku mo, untung mek dikejar thok, gak disiram banyu panas seng onok nang dandang'e !

Gak suwe Supri teko karo nggawakno pesenane Tarjo karo Paimo !

- Supri : hee rek tak kandani, koen eroh tah sekolah SMA seng cidek'e prapatan embong gede ?

+ Tarjo : oalah iyo, opo'o emange ?

- Supri : arek sekolah kunu sangar2, mosok sakbendino kerjone ngejak tawuran arek sekolah liyo !

+ Tarjo : halah tawuran iku biasa pri, koen eroh gak sekolahan SMA cidek'e pertigaan kampunge awak dewe iku arek2e malah luwih nemen nakal'e !

- Supri : emang nakal'e lapo jo ?
+ Tarjo : seng arek lanang'e tau konangan dadi maling nang kampung sebelah, seng wedok'e terkenal akeh seng podo meteng !

- Supri : wih sangar ngunu sekolahne !

+ Paimo : halah ngunu iku sek gak sepiro rek !

- Tarjo : gak sepiro udelmu sembujung iku COK !

+ Paimo : mbaringene tak ceritani, seng jenenge sekolah sangar iku yok opo !
*karo nyeruput kopine Tarjo*

- Tarjo : JANCOK iku kopiku su !

+ Paimo : sepurane keliru jo !
*karo pringisan*

- Tarjo : oh asu ancene, yowes cepetan ndang cerito su !

+ Paimo : koen eroh gak sekolahan seng cidek'e embong kali jagir ?

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/raiku-ngguyu-atiku-kudu-ngaplok.png - Tarjo karo Supri : gak eroh ! emange opo'o sekolahne ?

+ Paimo : iku kabeh murid'e gak lanang gak wedok lek sekolah roto2 nggowo minuman kabeh, terus seng murid wedok'e kabeh lek sekolah gak tau gawe BH !

- Tarjo : Gatelisasi, parah COK sekolahne !

+ Paimo : seng paling parah maneh, guru wedok'e isok dicelok nang omah karo murid2e !

- Supri : wih berarti guru2ne bispak lak'an ?

+ Paimo : yowes ngunu iku rek, prihatin aku ndelok'e !

- Tarjo : emange jeneng sekolahane opo mo ?

+ Paimo : jeneng sekolahne
"TK. Kasih Bunda" rek !

- Tarjo : *sampek keselek tutupe kopi pas katene ngombe*
JANCOK your brain broken (utekmu remuk) iku mo, arek TK sakpancen lek sekolah mbontot minuman COK, karo wedok'e pasti gak beha'an kabeh su !

+ Paimo : westalah kopine disruput disek, cek gak salah paham !
*pringisan*
Share this article :

Poskan Komentar